Start


Startsidan

Välkommen till Kungsängens GC.

(Foto: Sten-Sture Larson


Läs mer »
  
Läs mer »

Månadens erbjudande shopen »
Aktuell Banstatus »
Sveriges bästa och mest välskötta golfanläggning?
Nu också utsedd till bästa bana av Golf Digest!
Och att arrangera Scandinavian Masters 2005!!!
På Kungsängen Golf Club har man inte bara tillgång till 36 förstklassiga golfhål av mästerskapskaraktär. Vi erbjuder också ett helt nyinrett klubbhus med ombyggd restaurang och nya menyer, välsorterad golfshop, en utsökt driving range med fräscha bollar, eget träningsområde, golfskola med utbildade PGA instruktörer mm. Ytterligare 18 nya golfhål finns projekterade i anslutning till klubbhuset. De första 9 hålen inklusive bostäder planeras byggstart för under 2004/2005. Denna fantastiska golfanläggning genomsyras av högsta kvalitet, service och tillgänglighet.

Golf Digest utsåg nyligen Kings Course till bästa bana i Stockholm. Ingen annan bana i Stockholmsområdet kräver att spelaren behärskar en bredare slagrepertoar. Till 2003 byggdes banan om i vanlig ordning. Förbättringar sker kontinuerligt. Det har också genom åren varit strategin med hela anläggningen. Att aldrig bli nöjd, utan hela tiden vilja förbättra sig, har från starten varit ledningens ambition.

Citat Golf Digest: "Det finns faktiskt en helt logisk anledning till att Scandinavian Masters de senaste åren spelats på Kungsängen och ingen annan Stockholmsbana, när tävlingen kommit till huvudstaden."

Scandinavian Masters 2005: Ännu en gång har Kungsängen GC fått förtroendet att arrangera Skandinaviens största golftävling. Detta blir fjärde gången. De tidigare åren var 1998, 2000 och 2002. Speldatum är 28-31 juli.

Hur får man tillgång till anläggningen? Läs mer >>

Nya banprojektet! Full beskrivning under Punkt 25. Se >>

Regelpromenad på Kungsängen Kings
Gå en promenad på Kings och få tips om olika golfregler.

Läs mer.. (.pdf dokument)

Upplands-Bro
Kommun
PGA
Golf.se
European
Tour
Golf
Spanien
Golf
Portugal
Golf
Tyskland
Golf
Norge

Startsidan_2

Sveriges bästa och mest välskötta golfanläggning? På Kungsängens Golf Club har man inte bara tillgång till 36 förstklassiga golfhål av mästerskapskaraktär. Vi erbjuder också ett helt nyinrett klubbhus med ombyggd restaurang och nya menyer, välsorterad golfshop, en utsökt driving range med fräscha bollar, eget träningsområde, golfskola med utbildade PGA instruktörer mm. Ytterligare 18 nya golfhål finns projekterade i anslutning till klubbhuset. Denna fantastiska golfanläggning genomsyras av högsta kvalitet, service och tillgänglighet.

Hur får man tillgång till denna mästerskapsanläggning?

Två olika former för medlemskap erbjudes. Founder och Tour Card.

Som Foundermedlem får man full tillgång till hela denna sagolika anläggning. Efter att man initialt tecknat sig för en spelrätt betalar man sedan endast en årlig avgift. Denna ger obegränsad tillgång till båda 18-hålsbanorna, Kings och Queens. (Se dock begränsning Senior-Founder under "Medlemsformer"). Hela konceptet bygger på att tillgängligheten är satt i fokus. Var kan man i Stockholmstrakten åka upp till golfklubben och alltid veta att man kan få en starttid? Ingen behöver planera golfspelet veckor i förväg! Tidsbokning kan dock göras hur långt i förväg som helst.

Den andra medlemsformen kallar vi Tour Card. Utan någon initial insats men till en låg årlig avgift kan man själv planera sin golf. Och kostnad. Man betalar en reducerad greenfee på valfri bana varje gång man spelar. Lämpligt för de som inte spelar många rundor per år, men ändå vill ha tillgång till denna underbara golfanläggning.

Utöver dessa rena medlemsformer, ges företag möjlighet att ansluta sig på olika sätt. Detta ger personalen tillgång till motion och rekreation. Ofta tillsammans med kunder. Varför inte avsluta en affär med en runda golf i denna fantastiska miljö? Och med mat som närmar sig de bästa restaurangerna. Olika arrangemang för företagsgolf kan skräddarsys efter egna önskemål.

Gäster är också välkomna att spela mot greenfee. Varför inte plocka ihop en 4-boll och boka en starttid på Kings, där många av världens bästa golfspelare återkommande brukar spela Scandinavian Masters. En verklig utmaning. Och en underbar upplevelse. << Tillbaka

Vill du bli medlem?

TomVill Du bli medlem i Kungsängen Golf Club?

På Kungsängens Golf Club har Du inte bara tillgång till 36 förstklassiga golfhål av mästerskapskaraktär. Vi erbjuder Dig också ett helt nyinrett klubbhus med ombyggd restaurang och nya menyer, välsorterad golfshop, en utsökt driving range med fräscha bollar, eget träningsområde, golfskola med utbildade PGA instruktörer mm. Ytterligare 18 nya golfhål finns projekterade i anslutning till klubbhuset. Denna fantastiska golfanläggning genomsyras av högsta kvalitet, service och tillgänglighet.Ytterligare information »


Hur får Du tillgång till denna mästerskapsanläggning?
Två olika former för medlemskap erbjudes Dig. Founder och Tour Card.

Som Foundermedlem får Du full tillgång till hela denna sagolika anläggning. Efter att Du initialt tecknat Dig för en spelrätt betalar Du sedan endast en årlig avgift. Denna ger Dig obegränsad tillgång till båda 18-hålsbanorna, Kings och Queens. Hela konceptet bygger på att tillgängligheten är satt i fokus. Var kan Du i Stockholmstrakten åka ut till golfklubben och alltid veta att Du kan få en starttid? Du behöver inte planera golfspelet veckor i förväg! Tidsbokning kan Du dock göra hur långt i förväg som helst.

Från hösten 2003 har även ett Senior-Foundermedlemskap introducerats. Denna medlemsform ger Dig begränsad spelrätt till endast Queens Course under vardagar fram till kl. 14:00. På övriga tider och på de övriga banorna får Du som medlem spela mot kraftigt reducerad greenfee. För övrigt gäller de vanliga Foundervillkoren.

OBS: Under 2004 är tidsbegränsningen på Queens under vardagar tillfälligt borttagen för SeniorFounders. Ytterligare information spelrätter »

Den andra medlemsformen kallar vi Tour Card. Utan någon initial insats men till en låg årlig avgift kan Du själv planera Din golf. Och Din kostnad. Du betalar en reducerad greenfee på valfri bana varje gång Du spelar. Lämpligt för Dig som inte spelar så många rundor per år, men ändå vill ha tillgång till denna underbara golfanläggning. Ytterligare information Tour Card och årsmedlemskap »

Övriga förmåner till Dig som Founder

Spelrätten ger Dig också ett flertal förmåner utöver fritt spel och generösa möjligheter till att boka starttider långt i förväg. Du ges tex förtur till platstider fram till 30 minuter före tee-off. Spelrätten ger Dig dessutom möjlighet att ta med gäster till reducerad greenfee. Ytterligare information förmåner Founders »
Kungsängen GC ingår sedan flera år i ett nätverk av golfklubbar i Europa med mycket hög kvalitet. Våra "systeranläggningar". Inom detta nätverk finns redan klubbar i Spanien, Portugal och Tyskland. Från och med 2004 också i Norge. Finland tillkommer förmodligen under 2005.

Som Foundermedlem erbjuds Du att spela gratis på dessa "systeranläggningar". Speciella bokningsregler gäller.Ytterligare information systerklubbar »

Via IMG Sports Club ges Du dessutom en möjlighet att spela ytterligare på mer än 30 olika golfbanor runt om i världen till reducerad greenfee. Gå gärna in på IMG Sports Club:s hemsida och sök Dig fram. Vilka rabatter det är fråga om framgår av deras hemsida.


Övriga villkorDe villkor som gäller för spelrätter kan Du läsa om nedan genom att klicka på respektive avtalsrad.Avtalsvillkor FounderspelrättAvtalsvillkor Seniorfounderspelrätt

De villkor som gäller för olika greenfees och för olika avtalsformer kan Du läsa om genom att Du klickar på raden nedan. Greenfeevillkor »

OBS: Är Du intresserad av ytterligare information om olika medlemskap, kontakta gärna klubben på telnr. 08-584 507 33 eller via E-mail
« Tillbaka

Chariry-MasterVälkommen till Kungsängens Golf Club "The home of Charity Masters"

Ta chansen att spela årets viktigaste humanitära golftävling.

Du har möjlighet att kvalspela hela vägen fram till finaldagen den 21 augusti. Antingen spelar Du drop-in när du har tid fram till den 17 augusti. Eller så bokar Du in Ditt lag på någon av kvaldagarna 19-20 augusti. Den 18 augusti är reservdag.

Tävlingsformen i parspelet är Fyrboll Bästboll med:
Hcp+slope-25% reducering


Väljer Du att spela drop-in under sommaren så gäller följande:

Har Du några frågor kontakta receptionen eller ring 08-584 507 36.

För mer information, klicka på symbolen för Charity Masters ovan och gå in på deras hemsida.

Lycka till
CHARITY MASTERS
Slå till - och gör en insats
Läs mer »