Restaurangen / Varmr�tt Desserter

Lunchmeny
F�rr�tter Sallader
Varmr�tt Desserter
Snack- Barnmeny
Meny F�retagsgolf
Festmeny
Personal
Interi�r
Kungs�ngens Golfrestaurang
OBS: Uppdateras under april 2007.

Varmr�tter/Desserter


Varmr�tter
Pepparsotade oxfil�medaljonger med honungsrostade rotfrukter och r�dvinschillis�s
195:-
Grillad entrecote med sommarsallad, ungsrostade k�rsb�rstomater, f�rskhyvlad parmesan samt balsamicosirap
175:-
Lenrimmad fjordlaxfil� med dillstuvad potatis och f�rsk gr�n sparris
165:-
Salt inbocca p� g�sfil� med tomatvitvinss�s och f�rsk potatis
185:-


Pastar�tter
Pasta fussili med finskuren oxfil�, pepparstekta champinjoner, vitl�k,
chilli, vitvin och bladpersilja
105:-
Pasta linguinni med lax, r�kor, bladspenat, gr�dde och vitl�k
95:-


Desserter
Gino fruktsallad gratinerad med vit choklad och toppad med mascarpone
59:-
Out�s golfboll (vaniljparfait och kiwipur�)
55:-
Jordgubbar med vaniljglass
49:-
Klassisk banana splitt
59:-


-