Restaurangen / Varmrätt Desserter

Lunchmeny
Förrätter Sallader
Varmrätt Desserter
Snack- Barnmeny
Meny Företagsgolf
Festmeny
Personal
Interiör
Kungsängens Golfrestaurang
OBS: Uppdateras under april 2007.

Varmrätter/Desserter


Varmrätter
Pepparsotade oxfilémedaljonger med honungsrostade rotfrukter och rödvinschillisås
195:-
Grillad entrecote med sommarsallad, ungsrostade körsbärstomater, färskhyvlad parmesan samt balsamicosirap
175:-
Lenrimmad fjordlaxfilé med dillstuvad potatis och färsk grön sparris
165:-
Salt inbocca på gösfilé med tomatvitvinssås och färsk potatis
185:-


Pastarätter
Pasta fussili med finskuren oxfilé, pepparstekta champinjoner, vitlök,
chilli, vitvin och bladpersilja
105:-
Pasta linguinni med lax, räkor, bladspenat, grädde och vitlök
95:-


Desserter
Gino fruktsallad gratinerad med vit choklad och toppad med mascarpone
59:-
Out´s golfboll (vaniljparfait och kiwipuré)
55:-
Jordgubbar med vaniljglass
49:-
Klassisk banana splitt
59:-


-