 |
|
|
 |
|
 |
|
Restaurangen / Varmr�tt Desserter |
|
|
 |
|
 |
|
Kungs�ngens Golfrestaurang |
OBS: Uppdateras under april 2007.
Varmr�tter/Desserter
Varmr�tter Pepparsotade oxfil�medaljonger med honungsrostade rotfrukter och r�dvinschillis�s 195:- Grillad entrecote med sommarsallad, ungsrostade k�rsb�rstomater, f�rskhyvlad parmesan samt balsamicosirap 175:- Lenrimmad fjordlaxfil� med dillstuvad potatis och f�rsk gr�n sparris 165:- Salt inbocca p� g�sfil� med tomatvitvinss�s och f�rsk potatis 185:-
Pastar�tter Pasta fussili med finskuren oxfil�, pepparstekta champinjoner, vitl�k, chilli, vitvin och bladpersilja 105:- Pasta linguinni med lax, r�kor, bladspenat, gr�dde och vitl�k 95:-
Desserter Gino fruktsallad gratinerad med vit choklad och toppad med mascarpone 59:- Out�s golfboll (vaniljparfait och kiwipur�) 55:- Jordgubbar med vaniljglass 49:- Klassisk banana splitt 59:-
|
|
|
|
|
-
|
|
 |

|
|
|
|
|
 |
|