KONTAKTDOKUMENT/ARKIVMEDLEMSNYTTFORUMBANINFOGOLFRESORSEKTIONERTÄVLINGSPROGRAMKALENDERUTBILDNINGSHOP/RANGESPELRÄTTERMEDLEMSKAPKANSLI/RECEPTIONTIDSBOKNINGHEM

Medlemskap / Att bli medlem

Att bli medlem
Medlemsansökan
Hur får man tillgång till denna mästerskapsanläggning?

Två olika former för medlemskap erbjudes. Founder och Tour Card.

Som Foundermedlem får man full tillgång till hela denna sagolika anläggning. Efter att man initialt tecknat sig för en spelrätt betalar man sedan endast en årlig avgift. Denna ger obegränsad tillgång till båda 18-hålsbanorna, Kings och Queens. (Se dock begränsning Senior-Founder under "Medlemsformer"). Hela konceptet bygger på att tillgängligheten är satt i fokus. Var kan man i Stockholmstrakten åka upp till golfklubben och alltid veta att man kan få en starttid? Ingen behöver planera golfspelet veckor i förväg! Tidsbokning kan dock göras hur långt i förväg som helst.

Från hösten 2003 har även ett Senior-Foundermedlemskap introducerats. Denna medlemsform ger Dig begränsad spelrätt till endast Queens Course under vardagar fram till kl. 14:00. På övriga tider och på de övriga banorna får Du som medlem spela mot kraftigt reducerad greenfee. För övrigt gäller de vanliga Foundervillkoren.

OBS: Även under 2006 är tidsbegränsningen på Queens under vardagar tillfälligt borttagen för SeniorFounders.

Den andra medlemsformen kallar vi Tour Card. Utan någon initial insats men till en låg årlig avgift kan man själv planera sin golf. Och kostnad. Man betalar en reducerad greenfee på valfri bana varje gång man spelar. Lämpligt för de som inte spelar många rundor per år, men ändå vill ha tillgång till denna underbara golfanläggning.

Utöver dessa rena medlemsformer, ges företag möjlighet att ansluta sig på olika sätt. Detta ger personalen tillgång till motion och rekreation. Ofta tillsammans med kunder. Varför inte avsluta en affär med en runda golf i denna fantastiska miljö? Och med mat som närmar sig de bästa restaurangerna. Olika arrangemang för företagsgolf kan skräddarsys efter egna önskemål.

Gäster är också välkomna att spela mot greenfee. Varför inte plocka ihop en 4-boll och boka en starttid på Kings, där många av världens bästa golfspelare återkommande brukar spela Scandinavian Masters. En verklig utmaning. Och en underbar upplevelse.
Ytterligare information spelrätter »
-