KONTAKTDOKUMENT/ARKIVMEDLEMSNYTTFORUMBANINFOGOLFRESORSEKTIONERTÄVLINGSPROGRAMKALENDERUTBILDNINGSHOP/RANGESPELRÄTTERMEDLEMSKAPKANSLI/RECEPTIONTIDSBOKNINGHEM

Spelrätter / Årsmedlemskap

Årsmedlemskap
Företags medlemskap
Företagsgolf
Årsmedlemskap 2006
Kungsängens Golfklubb har endast en form av årsmedlemskap, Tour Card utöver de olika Foundermedlemskapen. Ett undantag är juniorer, som har en konventionell årsavgift.

Tour Card ger Dig tillgång till denna magnifika golfanläggning till ett mycket attraktivt pris, utan någon egen kapitalinsats. Du betalar endast en låg årsavgift och därefter en reducerad greenfee per runda Du spelar.

Det finns två typer av Tour Cardmedlemskap: Ett vanligt Tour Card och ett Tour Card Combi. Det senare ger Dig 20 fria golfrundor på Queens under 2006.
OBS: Biljetterna är personliga och gäller bara under det år som de köpes.

Tour Card är en medlemsform som lämpar sig för Dig som inte spelar så många rundor per år. Eller vill sprida ut Din kostnad för golfen under året.

Juniorer och yngre spelare satsar klubben speciellt på. Därför har junioråldern höjts till 25 år, vad avser årsavgiften. SGFs definition på juniorålder 21 år, gäller givetvis i tävlingssammanhang. Avgiften ger fritt spel på Queens. Spel på Kings sker till en kraftigt reducerad greenfee.

Årsavgifter:
Tour Card: 1.700 kr
Tour Card Combi: 4.700 kr (inkl. 20 personliga greenfee-biljetter på Queens
Juniorer: 3.500 kr (tom 25 år)

OBS: Det tillkommer en städavgift på 200:- för 2006 om man, oavsett anledning, inte kan deltaga under någon av de två städdagarna på våren (2006: 22-23 april).
Ingen familjerabatt utgår från och med 2005.

Greenfee Tour Card:
Queens: 250 kr
Kings: 400 kr

Greenfee Juniorer:
Queens: Fritt
Kings: 175 kr

OBS: För ytterligare information om TourCardmedlemskap, kontakta klubben på telnr. 08-584 507 33 eller via epost

-