KONTAKTDOKUMENT/ARKIVMEDLEMSNYTTFORUMBANINFOGOLFRESORSEKTIONERTÄVLINGSPROGRAMKALENDERUTBILDNINGSHOP/RANGESPELRÄTTERMEDLEMSKAPKANSLI/RECEPTIONTIDSBOKNINGHEM

Sektioner / Juniorsektionen

Tävlingssektionen
Damsektionen
Juniorsektionen
  Aktuellt
  Bildarkiv
  Spelarprofiler
  Tävlingar
Veteransektionen
Elitsektionen
Vintern är här?
December och bara några dagar kvar till jul. I tidigare inledning skrev jag om den varmaste septembermånaden någonsin. Nu när det har gått några månader till så kan vi konstatera att det blev en vinter. Några dagar i alla fall och kanske tidigare än många väntat sig. Queens öppnade med sommargreener den 12:e december. Det är lite annorlunda än vad vi är vana vid.

Så här långt har inte uppslutningen till inomhusträningen varit jättehög. Visst är det skönt att kunna vila från golf några veckor när säsongen har varit så lång som den varit. Nu efter jul när det börjar suga i golftarmen så vet ni att ni kan ta er till vår inomhusträning i Spånga på torsdagarna.

Precis som i fjol så publiceras de senaste nyheterna under "Aktuellt". Under rubriken "Tävlingar" hittar ni mer information om juniortävlingar, samt flera nyttiga länkar.

Vi arbetar för att ni ständigt ska finna den senaste informationen om tävlingar och annat här på juniorsektionens hemsida. Om ni har några frågor får ni självklart kontakta någon av oss som arbetar i juniorsektionen. Våra kontaktuppgifter finns till höger på denna sida.

Till vi hörs nästa gång önskar vi alla en bra avslutning på året och en bra start på 2007.

Golf är hälsa/Hälsa ofta
Juniorsektionen
Sveriges högst rankade 18-åring, Jesper Kennegård, slår ut på Royal Porthcawl i Wales
Lasse Jäderfeldt
Ordförande Juniorsektionen
e-post
070-639 32 02
Anders Bergh
Tävlingsansvarig
e-post
070-538 87 65
Oskar Åsgård
Informationsansvarig
e-post
073-938 17 79
Tommy Andersson
e-post
070-282 27 68
-