Kategorier Alla forum Sök i forumen Så använder du forumen
Forum: Allmänt - Utvecklingschefen H45  - [2022-01-08 23:49]
Ämne: Svar: Nyårsgolfen


En del vuxna säger att tomten inte finns, trots att han syns. Andra anser att Gud finns, trots att han inte syns.

Jag vet att Niklas inte finns, och han syns dessutom inte. Lite som tomten och gud, i en och samma person. Han bara hörs och märks.

Men alias Niklas är en trevlig och oförarglig prick, som jag kan rekomendera en golfrunda med. Jag vet, för jag har provat. Och han har ingen grön bagbricka från Viksjö. Men en god portion ironi.

Tack för kaffet, golfchefen! Men vem hade ätit upp bullarna? Var det du, Niklas? Eller någon av dina lärljungsnissar?
Besvara
Forum: Allmänt - Bengt  - [2022-01-07 10:12]
Ämne: Svar: Nyårsgolfen

Är det sant, +6 grader och golfbanan är öppen med ordinarie greener. Man får tacka och bocka sig klubbledningen för den vaksamhet man har om affärer.
Kundvård är vad det handlar om och vi skall vara glada att vi är med i Kungsängen, för alla andra banor är stängda, utom två 9 hålare som inte är mycket att ha.
Tack och bock!
Besvara
Forum: Allmänt - Niklas  - [2022-01-06 14:15]
Ämne: Svar: Nyårsgolfen

Men Gunnar att du inte frågade efter mig, jag har spelat idag och visst var även jag inne och drack kaffe med Nyberg.
Vi kanske satt vid samma bord för jag fick samma Malaysia dos som du.
Och jag får väl sansa mig lite och säga att det faktiskt var en riktigt trevlig pratstund även om han samtidigt pratade med tio andra personer och höll hov.
Men som jag sa, det var riktigt trevligt och jag fick nyttig information om ditt och datt.
Vi ses i morgon, jag går ut runt 10.00 och jag har en grön golfbag med Viksjö bricka på.
Besvara
Forum: Allmänt - Gunnar  - [2022-01-06 14:08]
Ämne: Svar: Nyårsgolfen

18 hål klart, men inte såg vi någon Niklas i klubbhuset. Peter var däremot där och tro mig eller ej, jag fick mig en dos av Malaysia racet där han var med och vann Ryder Cup - intressant resa och man blev direkt inbjuden att hänga med nästa gång när det bär av till Florida.
Besvara
Forum: Allmänt - Gunnar  - [2022-01-06 03:52]
Ämne: Svar: Nyårsgolfen

Ja du Niklas,

Ses vi i helgen så säg för fan inte att du heter Niklas för då får du på skallen av rätt många Nybergsvänner. För det är väl så!
Vad skulle vi alla glada kungsängsvänner gjort idag om inte Peter byggt banan.
Inte fan skulle jag ha spelat golf och då skulle det innebära att jag missat tillfälle att träffa er alla underbara medlemmar. Såhär sa Peter till mig när jag blev medlem 1994: Gunnar, du skall känna dig välkommen som medlem men glöm aldrig det som jag säger till dig nu:
Var dig själv, ställ upp på tävlingar, gnäll inte, hjälp till att sprida glädje och sist men inte minst tänk på att klubben är din egen lilla sommarstuga.
Detta har följt mig under många år, genom en smärtsam skilsmässa, genom arbetslöshet men banne mig om inte han har rätt; är jag bara mig själv och deltar i aktiviteter så får man nya vänner, även om livet ibland kan vara nattsvart.

Tack för mig, leverpastej.
Besvara
Forum: Allmänt - Niklas  - [2022-01-05 19:18]
Ämne: Svar: Nyårsgolfen

Nu får ni ger er för inte kan ni väl säga att Peter är den som är frånvarande från Kungsängen inte. Det är väl snarare så att det har varit lite för mycket av den mannen därute. Jag stötte på honom dagen innan julafton, i klubbhuset med tända ljus, kaffe bullar och Alladin choklad. Skrytet var som vanligt och det talades bara om hans HIP, hans stora seger i tävlingar, den ena ”egna” förträffligheten efter den andra.
Är detta något som jag inte gillar, nä!
Faktiskt inte för det görs med glimten i ögat och ung, gammal, dam eller herre får samma behandling oavsett vad man säger så har han något som är mycket bättre. Anders är även han en bra kille, men inte är det en person som väcker någon större uppmärksamhet.
Nu är det väl så att dom inte tävlar om vem som bjuder på mest kaffe men min gissning är nog ändå att Peter tar mera plats genom sitt förbannade tjat om sin egen förträfflighet.
Sa jag att det var fel att vara så?
I så fall har jag blivit missuppfattad för vem fan vill inte vara bäst bland; juniorer på rangen, damer i baren, gubbar på terassen och bland kaffesugna vintergolfare.

Vi ses i helgen.
Besvara
Forum: Allmänt - Founder  - [2022-01-05 12:24]
Ämne: Svar: Nyårsgolfen

Niklas!
Inte vet jag om du varit ute på banan något men en sak är säker som många med mig håller med om, att är det någon som verkar vara på plats och jobba så är det 3 personer som dyker upp jämt Anders, Lasse och Johan sedan vet jag ju inte om golfchefen är Peter ( trodde det var Anders ), i sådana fall kan jag hålla med till viss del men han har väl gjort tillräkligt för klubben nu så han kan få vara lite ledig!
Nej Niklas om du är en trogen medlem skall du vara stolt att gäst spelare har en bra uppfattning om Kungsängen.

” Trogna Founders”
Besvara
Forum: Allmänt - Niklas  - [2022-01-05 12:11]
Ämne: Svar: Nyårsgolfen

Ja ä inte bitter
Besvara
Forum: Allmänt - Utvecklingschefen H45  - [2022-01-05 10:45]
Ämne: Svar: Nyårsgolfen

Nej då, det kommer mer service.

Men, golfchefen kollar alltid igenom startlistorna, och om Niklas är med så stannar han kvar hemma. Det är därför du aldrig fått något gratiskaffe. Och inte kommer att få.

Vad värre var, jag fick ingen inbjudan.
Jag utgår från att det var ett misstag och att utvchfn bjuds in till nyårsgolf och liknande evenemang i fortsättningen. Annars stannar kanske utvecklingen av.
Besvara
Forum: Allmänt - Niklas  - [2022-01-05 02:07]
Ämne: Svar: Nyårsgolfen

Du behöver inte vara avundsjuk för det var garanterat första, sista och enda gången du kommer att få något gratis på Kungsängen.
Jag har varit medlem under många år och inte har jag sett någon golfchef ute på banan med kaffe då inte. Men det är kanske så att kalla dagar i december är roligare att jobba på en varma sommardagar i juni.
Inte vet jag!
Besvara
Forum: Allmänt - Gäst spelare  - [2022-01-04 20:12]
Ämne: Nyårsgolfen

Vill bara säga ett jätte tack till klubben och framför allt golfchefen ( tror jag att det var? ) som när vi hade en liten kompistävlan på Kungsängen ( 17st ) kom ut med varmt kaffe och lite annat gott.. och frågade om allt gick bra med mer. Det kallar jag service på hög nivå som jag är avundsjuk på om ni medlemmar alltid har det så! Tror även att de andra som var ute på nyår uppskattade detta, för det var ganska mkt folk.

Men än en gång ett stort tack från oss.

Besvara

«Tillbaka