Kategorier Alla forum Sök i forumen Så använder du forumen
Forum: Allmänt - Höstgolfaren  - [2021-10-18 13:04]
Ämne: Svar: Queens

Gick en runda på Qeens i mitten av förra veckan och kan därför bara svara på hur det såg ut då. Spelet på och runt greenerna blir naturligtvis inte seriöst under dessa förhållanden men det får man ju heller inte räkna med. Framförallt är det korta chippar in på green som blir fullständigt opålitliga. Bollen kan studsa i vilken riktning som helst vid nedslaget. Rekommenderar att försöka hålla bollen lågt och helst rulla in den på green. Har även gått en runda på Kings men där upplevde jag inte att det var lika besvärligt. Men som sagt, höstgolf är höstgolf och man får ta det för vad det är. Njut av höstluften och alla höstfärger i stället om nu inte golfspelet blir på topp!
Besvara
Forum: Allmänt - Johan  - [2021-10-18 11:54]
Ämne: Svar: Queens

Vore tacksam om du svarar på frågan istället för att komma med en massa hyllningar till klubben för att dom har öppet. Jag tycker också att det är kanon ju längre banorna är öppna och är mycket väl medveten om att dressning och hålpipning är både nödvändig och bra för banorna. Årstiden är jag också mycket väl medveten om, det är nämligen så här års man brukar lufta och håla.

Nu tillbaka till ursprungsfrågan:
Är det någon som spelat banorna, i första hand Queens eftersom arbetet där gjordes först, som kan upplysa hur mycket greenerna läkt ihop? Frågan är ställd för att man i år valt att göra hål stora som kratrar (OBS, ingen kritik, bara ett konstaterande)
Besvara
Forum: Allmänt - Stefan  - [2021-10-16 16:41]
Ämne: Svar: Queens

Viist är det hålpipat och hålen öppna men va fan, det är snart november.
Helt okey att putta på och jag var lite förvånad över att det rullade så bra ändå
Men nu är det inte så mycket puttning man tänker på utan bara skönt att komma ut och få slå riktiga slag.
Tack för att ni har öppet och en uppmaning till alla er som slår upp torv och inte lägger tillbaka. Stanna hemma om ni inte lägger tillbaka era slappskallar.
Besvara
Forum: Allmänt - Johan  - [2021-10-14 18:51]
Ämne: Queens

Hej,

Är det någon som idag varit ute på Queens och kan delge hur greenerna var? Har du återhämtat sig såpass efter dress och hålpipning så att det är puttbart?
Kritiskt svar önskas.
Besvara