KONTAKTDOKUMENT/ARKIVMEDLEMSNYTTFORUMBANINFOGOLFRESORSEKTIONERTÄVLINGSPROGRAMKALENDERUTBILDNINGSHOP/RANGESPELRÄTTERMEDLEMSKAPKANSLI/RECEPTIONTIDSBOKNINGHEM

NOTERAT

Sten-Sture Larson har avlidit.

Sten Sture in memoriam

Veteransektionens ordförande, golfklubbens fantastiska tidningsredaktör och vår vän, Sten-Sture Larson avled den 8 april 2006, efter en tids sjukdom.

Sten-Sture har varit med i klubben sedan starten för snart 15 år sedan. Sten-Sture har, på ett föredömligt sätt, byggt upp Veteransektionen till en mycket uppskattad del av vår klubb. Ingen lätt uppgift. Men Sten-Sture har under åren fångat upp medlemmars synpunkter och idéer och därefter lyckats med konststycket att omvandla dessa till en härlig verksamhet, som många andra klubbar avundas.

Sten-Stures sätt att leda sektionen har präglats av stort engagemang, gott kamratskap, generositet och en känsla för att alla som vill, skall få vara med i en fin gemenskap.

Utöver ordförandeskapet i Veteransektionen, var Sten-Sture också sedan många år redaktör, fotograf och journalist för vår klubbtidning. Jag minns några, förlorade, diskussioner där Sten-Sture myntade sitt favorituttryck:
En klubbtidning kan aldrig ersättas med datorer och hemsidor – en tidning är mera levande. Varje gång en ny tidning kom ut, förstod jag att han hade rätt.

Kungsängen Golf Club har förlorat en viktig hörnpelare i sin verksamhet. Jag är dock helt övertygad om att Sten-Stures engagerade arbete kommer att övertas av andra entusiaster, så att verksamheten fortsätter att utvecklas i samma positiva anda.

För en stor vänkrets av golfkamrater, och bland all personal, blir det naturligtvis ett stort tomrum. Att ha varit en nära vän till Sten-Sture känns som en stor favör, och skapar därför en enorm saknad.

Tankarna går samtidigt till Sten-Stures familj och övriga vänner.

Peter Nyberg
Klubbdirektör
« Tillbaka