Klubbshoppen

Kungsängen GC har en mycket bra golfshop med ett fullstort sortiment av allt som rör golf. Golfshoppen är belägen i klubbhuset på banan. Micaela och Patric som driver shoppen är duktiga på att ta in högklassig utrustning till konkurrenskraftiga priser. Att shoppen ingår i GolfStore-kedjan innebär också att man kan erbjuda kedjans ”Low price promise” - en förmån som gör att man får det garanterat lägsta priset vid köp av golfutrustning.

KGC Golfshop har allt du behöver

Förutom golfutrustning kan Kungsängen GC golfshop även erbjuda utbildning och lektioner, golfresor, företags- och profilprodukter samt custom fitting, det vill säga skräddarsydda klubbor, och ball fitting (skräddarsydda bollar).

En stor fördel med att handla golfutrustning och boka lektioner och golfresor i klubbshoppen är att man får bonuspoäng på alla köp. Man kan få ända upp till 7 procent av köpesumman tillbaka i form av en bonus. Det lönar sig verkligen att handla i Kungsängens GC:s egen klubbshop.

I slutet av varje säsong är det alltid rea i klubbshoppen. Priserna på såväl klubbor, bollar, golfkläder, skor och tillbehör sänks då med upp till 70 procent för att man vill göra plats för nästa säsongs nyheter. Besök gärna klubbshoppen tidigt under rean för att inte missa de bästa erbjudandena!

Comments are closed.