Medlemskap i klubben

Som medlem på Kungsängen GC får man inte bara spelrätt på klubbens två 18-hålsslingor Kings Course och Queens Course. Med medlemskapet följer även en mängd andra förmåner.

Kungsängen GC har flera olika alternativ för medlemskap. Vill man få de allra bästa möjligheterna att spela golf på några av Sveriges bästa golfbanor är valet enkelt – man ska vara Diamantmedlem. Då får man inte bara spela fritt på Kungsängen GC utan även på Brollsta Golfklubb, International Golf Club samt Standtorp GK Halmstad. Dessutom gäller reducerad greenfee för gäster samt gratis medlemskap för barnen i familjen. Man kan även se fram mot att få fina erbjudanden och en mängd rabatter.

Medlemskapet ”Founder” ger fri spelrätt på Kings Course och Queens Course alla dagar i veckan. Även för detta medlemskap får man rätten att ta med gäster som spelar med reducerad greenfee. Som Founder får man också erbjudanden och rabatter.

Medlemskapet ”Vardagsmedlem” är det utmärkta alternativet för den som främst spelar golf på vardagarna. I medlemskapet ingår fri spelrätt på Kungsängen GC samt samarbetsbanorna.

Alla medlemmar, oavsett form av medlemskap, har möjlighet att delta i klubbens tävlingar och träningar. Kungsängen GC har en bred träningsverksamhet, med såväl mer allmän träning som mer specialiserad träning. Klubben anordnar junior-, dam-, herr- och veteranträningar med jämna mellanrum under säsongen. Med videoanalys och en särskild lektionsstudio inomhus har man som medlem alla möjligheter att förfina sitt golfspelande.

Som nybörjare på golf har man möjlighet att gå en nybörjarkurs till ett fördelaktigt pris. I priset ingår även medlemskap för ett år.

Comments are closed.