Kungsängens Golfrestaurang

Restaurangen på Kungsängen GC erbjuder inte bara något gott att dricka och äta för den som precis har kommit i mål på sin 18-hålsrunda på golfbanan. Restaurangen är uppskattad även bland icke-golfare. Kungsängen Golfrestaurang håller öppet dagtid under stora delar av året, med undantag för månaderna december–mars. I december håller dock restaurangen öppet för julbordscatering och julbordsbokningar.

Restaurangen erbjuder även mer traditionell catering, antingen för leverans till en egen festlokal eller för servering i restaurangen. Detta erbjudande är mycket uppskattat inte minst bland företagskunder som vill kombinera golf med en finare middag. Restaurangen har alltid ett flertal färdiga festmenyer att välja mellan. Festvåningen kan bokas under hela året.

Under säsong (april–oktober) serveras dagens lunch varje dag, mellan 11–14. Menyn är inte särskilt stor, men välbalanserad och har fokus på hälsonyttig mat. På eftermiddagen presenteras en á la carte-meny, med många läckerheter. Givetvis har restaurangen fullständiga rättigheter, med högst humana priser.

Caféverksamheten är mindre omfattande än restaurangen, men man kan köpa smörgåsar, paninis och diverse sötsaker och få sig något varmt eller kallt att dricka. Caféet har samma öppettider som restaurangen.

Comments are closed.